Superrea på svenska Project Runway designerns senaste kollektion

Svenska Project Runway designern: Nu går vi "all in" med upp till 60% rabatt på hela kollektionen

14 maj 2020

Robert Gül, sedan tidigare känd från svenska upplagan av Project Runway, berättar här allt om sin senaste väskkollektion och om hur du just nu kan få tillgång till alla väskor och accessoarer med upp till 60% rabatt.

Pandemin har satt sina spår, även för Robert Güls varumärke And Yellow Paper.


Även om det är tufft för de flesta just nu så finns det fördelar med att vara en "start up", berättar Robert. 


- Det gäller att tänka nytt och ge tillbaka i dessa tider. Vi avslutade bland annat precis en kampanj som heter "Nominera din vardagshjälte" där vi skänkte en väska från vår senaste kollektion till en av alla vardagshjältar som ställer upp för sina medmänniskor just nu.


"Responsen på kampanjen har varit enorm och jag vill att fler ska få möjligheten att ta del av våra väskor till ett riktigt bra pris."

- Många är nyfikna på vår senaste kollektion just nu men vågar kanske inte satsa på ett nytt varumärke på grund av rådande omständigheter. Därför har vi beslutat att gå "all in" och erbjuder upp till 60% rabatt och fri frakt på alla våra väskor och accessoarer fram till Mors dag (söndag den 31 maj, red. anm.).  


* Erbjudandet gäller fram till Mors dag, söndag 31 maj

Allt om And Yellow Papers senaste kollektion - Premiumläder, lyxiga detaljer och moderna accessoarer

På bilden: AYP Denise 2 - En klassisk portfölj från Roberts senaste kollektion, med en modern twist.

Robert berättar om varför hans senaste kollektion blivit så populär.

- Hemligheten ligger i detaljerna. Jag designar alla väskor personligen och ställer höga krav på mina producenter.


Alla väskor tillverkas till exempel i premiumläder, vilket gör att varje väska får sitt eget unika utseende av att användas. 


- Dessutom har vi lagt mycket tid på detaljerna, så som fodringen i väskorna. Vi har också lagt energi på att lösa de dagliga problemen som kan uppstå när man är på jobbet eller är ute och reser.


Till exempel har både våra weekend bags och portföljer utrustats med smarta fack och USB-uttag för att man enkelt ska kunna ladda sin mobil via en powerbank inne i väskan. (Obs! powerbank ingår ej.)


Upp till 60% rabatt på hela kollektionen - En möjlighet för dig som är på jakt efter en ny väska

- Om du är nyfiken på vårt varumärke och vill få chansen att prova på en premiumväska till ett riktigt bra pris så är det här fantastisk möjlighet. 


Robert tillägger, mors dag ligger runt hörnet och vi går därför "all in" med upp till 60% rabatt på våra väskor samt fri frakt då vi är övertygade om att vår design och kvalitet behöver en ärlig chans att upplevas för att uppskattas. Ditt stöd betyder mycket för varumärket.

* Erbjudandet gäller fram till Mors dag, söndag 31 maj

Copyright Gaia Reporter 2020