Enkla “5 minuters-rutinen”: Så förebygger du rynkor v2

SPONSRAT INNEHÅLL FRÅN AVENA SKINCARE

Ny forskning avslöjar 100% naturlig metod som både förebygger och bekämpar rynkor

Enkla "5 minuters-rutinen":
Minska dina djupaste rynkor med upp till 16% på bara 8 veckor

Utan... ✓ injektioner ✓ kosttillskott ✓ kemikalier & gifter

12 juli 2020

Historia skrivs just nu inom modern hudvård. Tack vare en ny upptäckt har forskare hittat ett naturligt alternativ för dig som vill återfå en ungdomlig och elastisk hy och motverka envisa rynkor, utan att göra skada på varken djur eller natur.

I den här artikeln kommer du inte bara att få ta del av det nya upptäckten som förvånar både forskare och hudvårdsexperter.

Du kommer också att få lära dig en enkel "5 minuters-rutin" för att minska dina rynkor med upp till 16%, på bara 8 veckor.

Och det bästa av allt; Den här nya rutinen, som drar nytta av resultatet från upptäckten är 100% ekologisk och vegansk, smärtfri och kostar en bråkdel av de konventionella anti-ageing produkterna på marknaden.

Så vad är det egentligen forskarna har hittat?

Betaglukan - Ett genombrott för naturlig hudvård?

I en ny studie av kosmetikforskaren Ravi Pillai har han tillsammans med sitt forskarteam testat ämnet betaglukan och dess effektivitet på rynkor.

Betaglukan är en av de viktiga beståndsdelarna i havre, som har använts under flera tusen år för att behandla sår och andra hudåkommor.


Men fram tills nu har effekten på just rynkor varit omtvistad.

Ta en titt på bilden nedanför så förstår du säkert varför forskarna är så nöjda över resultatet i studien.

Bilden visar utvecklingen av rynkor i test- och kontrollgruppen efter 8 veckor. Den blå stapeln visar testgruppen som fick betaglukan applicerat på huden dagligen och den gröna stapeln visar kontrollgruppen.

Som du ser på bilden kunde man redan efter 8 veckor märka signifikanta resultat för testgruppen (blå stapel).

De djupa rynkorna har minskat med över 16% i genomsnitt för de som fick betaglukan applicerat på huden.

...Men detta är inte ens den största upptäckten i studien

Forskarna har länge misstänkt att betaglukan är effektivt mot rynkor, även fast det inte funnits vetenskapliga studier på det fram tills nu.

Den stora upptäckten i studien har dock att göra med vad som faktiskt händer i kroppen när betaglukanet verkar på huden...

En nystart för kroppens egen kollagenproduktion...

Som du säkert hört tidigare innehåller din hud ett ämne som heter kollagen

Kollagenet fungerar lite som din kropps eget lim.

Och det är det här "limmet" som gör att din hud håller sig elastisk och ungdomlig.

Problemet är att redan i 20-års åldern minskar din kropps möjlighet att producera nytt kollagen, vilket leder till att rynkor sakta men säkert börjar bildas.


Och det är här den nya upptäckten i studien kommer in i bilden.


Anledningen till att forskarna är så exhalterade över betaglukan har att göra med vad som faktiskt händer i din hud när betaglukanet appliceras.

Till skillnad från exempelvis kollagenkrämer och liknande hudvårdsprodukter pekar studien på att betaglukan klarar av att ta sig igenom hudens alla lager, ner till Dermis.

Och det är här magin händer.

Betaglukanet stimulerar huden genom så kallade "fibroblasts", vilka leder till att nytt kollagen börjar bildas.


Precis som när du var i 20-års åldern startar alltså kroppens egen kollagenproduktion igång igen på nytt, vilket i sin tur leder till att huden slätas ut och dina rynkor minskar.

© Bild från Ansiktsmaskbutiken.se
Bilden visar en genomskärning av hudens tre lager. Betaglukanet tränger ner till Dermis och bildar genom en kemisk process nytt kollagen som gör att de djupa rynkorna kraftigt minskar.

Nu när vi vet att man kan dra nytta av betaglukan för att bekämpa rynkor på molekylär nivå så vill du säkert veta hur man gör rent praktiskt?

5 minuters-rutinen: En ny svensk hudvårdsinnovation baserad på den senaste forskningen

Gaia Reporter har pratat med multi-entreprenören Johan Gillman, grundare och produktchef på Avena Skincare.

Hans varumärke har nämligen tagit fram en helt ny anti-ageing produkt baserat på den senaste forskningen kring betaglukan.

Johan Gillman, grundare av hudvårdsvarumärket Avena Skincare, avslöjar här sin dagliga 5 minuters-rutin för att dra nytta av alla fördelar med betaglukan.

Johan berättar att du enkelt kan dra nytta av fördelarna med betaglukan genom en daglig 5 minuters-rutin...


- Blanda bara vår produkt Avena Powder med vatten och applicera direkt på huden. Låt det sitta som en ansiktsmask i 5 minuter. När du sedan spolar av ansiktet kommer du direkt att känna en skön känsla av återfuktad och len hud.

Johan har själv använt sig av det här knepet sedan han var 17 år (han är nu 42 år, red. anm.) eftersom han började få problem med torr och rynkig hud.

Vi frågar om han själv upplevt någon förbättring genom den här rutinen.

Han skrattar och berättar.

"Ja du, jag får ofta höra att jag ser betydligt yngre ut än vad jag egentligen är. De flesta bara antar att jag är någonstans i tidiga 30-årsåldern, när jag egentligen är över 40."

Eftersom han själv länge använt sig av det här knepet för att motverka rynkor bestämde han sig under 2016 för att börja bygga varumärket Avena Skincare.


Målet är att göra anti-ageing produkter med betaglukan tillgängliga för så många svenskar som möjligt.


Och trots att varumärket är ganska nystartat har flera nöjda kunder redan hört av sig med sina berättelser. Så här säger till exempel Susanne från Kungshamn om Avena Powder...

Avena Powder - En smidig och 100% ekologisk ansiktsmask för dig som vill förebygga rynkor...

Johans nya innovation Avena Powder är en smidig och 100% ekologisk ansiktsmask för dig som vill prova på alla fördelar med betaglukan som hudvårdsprodukt.

Utöver det kollagenproducerande betaglukanet innehåller produkten också...

  • Zink... som är en livsnödvändig mineral som både bidrar till att din kropps immunförsvar stärks och att ditt hår och hud bibehåller sin spänst
  • Avenatramider... En antioxidant som verkar antiinflammatoriskt och irritationshämmande på huden
  • B-vitamin... Som enligt ny forskning bland annat hjälper kroppen att producera nya hudceller och bekämpar dess tecken på åldrande

Och tack vare att Avena Powder endast består av ekologiska och helt naturliga ingredienser är den inte bara skonsam mot huden, utan även mot vår planet.


Avena Powder passar dessutom perfekt för dig som är vegan då inga tester görs på djur, vilket annars är vanligt förekommande inom skönhetsbranschen. 


Och sedan juni 2020 är Avena Powder nu äntligen tillgängligt för leverans!

Specialerbjudande: Prova Avena Powder riskfritt i 30 dagar och få två flaskor för endast 498 kr (ord. pris 645 kr inkl. frakt)

Avena Powder finns nu tillgängligt på nätet och på utvalda apotek.

Just nu har du chansen att under en begränsad tid prova Avena Powder i en hel månad, helt utan risk. 


Även om Johan och hans team på Avena Skincare är helt säkra på att du kommer se en tydlig effekt av ditt Avena Powder så erbjuder de en 100% nöjdhetsgaranti under de första 30 dagarna.

En flaska Avena Powder kostar vanligtvis 347 kr inklusive frakt.


Men för att du som nätkund ska få chansen att verkligen se effekten på dina rynkor under en längre tid än 30 dagar, har Avena beslutat att ge dig ett ännu bättre erbjudande om du väljer att beställa idag...

Om du beställer två flaskor Avena Powder får du just nu 98 kr rabatt och dessutom får du varorna hemskickade helt fraktfritt (värde: 49 kr). Sammantaget sparar du alltså 147 kr.


Det innebär att du, precis som i Ravi Pillais studie, får möjlighet att prova alla fördelarna med betaglukan i hela 8 veckor, men till ett kraftigt rabatterat pris. 


Och fortfarande helt riskfritt med Avenas 30 dagars nöjdhetsgaranti.


Vanligen skulle två flaskor Avena Powder kosta 645 kr inkl. frakt att beställa hem, men i och med det här erbjudandet* har du nu möjligheten att själv uppleva effekten av Avena Powder i 2 månader för endast 498 kr.


* Erbjudandet gäller dig som nätkund och är endast giltigt så länge lagret räcker.

(När du klickar på länken skickas du direkt till kassan. Du har där möjlighet att se över din beställning innan den bekräftas.)

Det magiska ögonblicket...

Det magiska ögonblicket är när du vaknar upp en morgon och direkt känner att någonting är annorlunda.


Din hud känns så där mjuk och återfuktad, precis som för 10 år sedan.


Du reser dig upp och ser dig själv i spegeln.


Kråkfötterna runt ögonen syns knappt.


Självförtroendet växer och för första gången på länge känner du dig riktigt pigg och fräsch igen.


En svårslagen känsla som det inte riktigt går att sätta ett pris på. Är det inte dags att du också får uppleva den?


Ta chansen och prova Avena Powder redan idag, medan det här riskfria erbjudandet fortfarande är giltigt.


Klicka på länken för att komma till erbjudandet och prova Avena Powders ansiktsmask riskfritt i 30 dagar och få två flaskor för endast 498 kr (ord. pris 645 kr inkl. frakt)

 

Referenser

"Anti-Wrinkle Therapy: Significant New Findings in the Non-Invasive Cosmetic Treatment of Skin Wrinkles with Beta-Glucan"; R. Pillai, M. Redmond, J. Röding, http://cosmesispedia.info/wp-content/uploads/2015/02/00463528995290fd55000000.pdf

"Collagen: ‘Fountain of Youth’ or Edible Hoax?"; Lisa Marshall, WebMD, https://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/news/20191212/collagen-supplements-what-the-research-shows

"What Dermatologists Really Think About The Collagen Drinks Flooding Your Instagram Feed"; Roberta Schroeder, https://www.elle.com/uk/beauty/skin/a20764288/collagen-drinks-skincare/

"Kollagen"; https://ansiktsmaskbutiken.se/kollagen

"ConsumerLab Tests Reveal Best Collagen Supplements for Wrinkles and Joints"; ConsumerLab, ConsumerLab Tests Reveal Best Collagen Supplements for Wrinkles and Joints


"The Basics of Mad Cow Disease"; WebMD, https://www.webmd.com/brain/mad-cow-disease-basics

"List of the best vitamins for skin"; https://www.medicalnewstoday.com/articles/324943#b-complex-vitamins

Copyright Gaia Reporter 2020